کاشت مو به روش FUE استخراج واحد فولیکولار، با خارجکردن فولیکولهای مو از پوست و کاشت آنها در جای دیگر انجام میشود. با این کار موهای ناحیه جدید ضخیمتر به نظر میرسند؛ در واقع هدف FUE جایگزینی روش پیوند واحد فولیکولی “کلاسیک” (FUT) بود. این روش با برداشتن یک قطعه کامل از پوست یا پوست سر به همراه فولیکولها و پیوند پوست در ناحیه مورد نظر انجام میشد.
FUE از FUT محبوبیت بیشتری پیدا کردهاست زیرا احتمال کمتری دارد که به”پلاگین مو” منجر شود، جایی که قسمتهایی از پوست یا مو با مناطق اطراف مطابقت نداشته باشد. همچنین مانند FUT جای زخم بزرگی بر جای نخواهد گذاشت.
بهترین کاندیدا برای کاشت مو FUE کسی است که موهای کم پشت یا طاسی دارد و هنوز موهای اطراف را برای استفاده و کاشت دارد. اگر موی سالم یا ضخیم کافی برای کاشت در محل موهای نازک شده یا طاس ندارید، نمیتوانید واجد شرایط پیوند مو شوید؛ به همین دلیل پیشنهاد میکنیم به مقاله بهترین سن و فصل کاشت مو مراجعه کنید.
هزینه کاشت مو با توجه به فاکتورهای مختلف متفاوت است. هزینه نهایی کاشت مو FUE به موارد زیر بستگی دارد:
شما همچنین باید داروهای تجویز شده را برای درد یا سایر عوارض جانبی احتمالی که ممکن است در نتیجه این عمل ایجاد شود نیز تحت پوشش قرار دهید.
هرچه سن بالاتر میرود، چرخه مرحله رشد مو و رشدمجدد کوتاه میشود تا جایی که دیگر فولیکولها به درستی عمل نمیکنند. این روند برای هرکس متفاوت است؛ برخی از افراد از 20 سالگی شروع به طاسی میکنند، در حالی که برای برخی دیگر خیلی دیرتر اتفاق میافتد. کاشت مو FUE با جایگزینی این فولیکولهای قدیمی با فولیکولهای جدید که هنوز قادر به رشد مو هستند، موها را بازسازی میکند.
بعد از پیوند، فولیکولها از طریق رگهای خونی تغذیه میشوند و رشد مو در ناحیهای که قبلا موهای نازک یا طاسی داشتهاند آغاز میشود.
نحوه انجام کاشت مو FUE به شرح زیر است:
روش FUE کاشت مو، روشی بدون بخیه برای ترمیم مو است که در آن فولیکولهای مو از پشت سر تحت بیحسی موضعی، استخراج و در ناحیه طاس کاشته میشود.
در روز جراحی، کل ناحیه اهدا کننده از پشت سر به طول 1-2 میلی متر کوتاه میشود، بیمار در وضعیت آماده روی تخت عمل دراز کشیده است و سپس بیحسی موضعی به آرامی در کل منطقه اهداکننده انجام میشود. سپس جراح شما یک سری برش کوچک با یک سوزن یا ابزار کوچک و تیز دیگری که در آن فولیکولهای استخراج شده قرار میگیرد، ایجاد میکند و درنهایت فولیکول ها را در برشها وارد می کنند.
به غیر از نقاط سفید ریز که از آن فولیکولها خارج شدهاند، هیچ جای زخمی از کاشت مو FUE نخواهید داشت و اینها نیز ممکن است با گذشت زمان کمرنگ شوند.
در صورت مشاهده عوارض جانبی نادر زیر به پزشک مراجعه کنید؛ البته که قبل از هر اقدامی توصیه میشود تا با مراجعه به دو مقاله مراقبت بعد از کاشت و و بهترین شامپو مناسب کاشت مو بروز هر گونه عوارض احتمالی بعد از کاشت مو را به حداقل برسانید.
به طور کلی، کاشت مو FUE عوارض جانبی طولانی مدتی ندارد؛ با این حال اگر بیمار به دستورالعمل ها پایبند نباشد؛ ممکن است عوارض جانبی ایجاد شود.
به عنوان مثال، سیگارکشیدن یک هفته قبل از عمل و یک هفته بعد از آن مجاز نیست. اما اگر مشتری به این امر متعهد نشود، ممکن است هماتوم – لکه های کوچک زیر پوست با رنگ قرمز تیره جایی که مو رشد نمیکند، ایجاد شود.
به مشتریان توصیه میشود که پس از عمل کاشت مو استراحت کامل داشته باشند. گاهی اوقات افراد بعد از عمل زیاد فعالیت میکنند و باعث تورم در سر و ناحیه زیر چشم میشوند.این موضوع به این دلیل است که مایعات در طول روند تزریق به ناحیه صورت پایین میروند؛ با این حال، این تورم حداکثر یک هفته طول میکشد و از بین میرود.
پزشکان همیشه بر اهمیت استراحت پس از عمل برای جلوگیری از تورم تاکید میکنند؛ البته شایان ذکر است که اگر بیمار متعهد به استراحت و عدم فعالیت باشد، تورم اتفاق نخواهد افتاد.
از مزایای این روش میتوانیم به نکات زیر اشاره کنیم:
در روشهای قدیمی کاشت مو، روش مورد استفاده شامل مداخله جراحی با استفاده از ابزارهای جراحی بود. این روشها شامل برش بخشی از پوست سر که شامل فولیکولهای مو است و سپس بستن ناحیه با بخیه زدن همراه است؛ اما استخراج فولیکولها شامل این مراحل دردناک نیست، زیرا بسته به قطر فولیکول، هر بار با استفاده از سوزن هایی از 0.7 میلی متر تا 1 میلی متر، یک فولیکول استخراج میشود.
هیچ برشی وجود ندارد که نیاز به بسته شدن بعد از عمل باشد. بنابراین، بیشتر بیمارستانها و مراکز درمانی مورد اعتماد در سراسر جهان معتقدند که روش FUE عوارض جانبی کمتری دارد و در مقایسه با روش های سنتی ایمن تر است، این یک مزیت بزرگ است.
علاوه بر این که روش FUE کاشت مو آسیب کمتری دارد، به دلیل روش کاشت فولیکولهای مو، مانند روشهای قدیمی باعث ایجاد زخم خطی در پوست سر نمیشود؛ بنابراین هیچ جای زخمی در سر بیمار وجود ندارد که ممکن است وی را مجبور به داشتن موی بلند برای پوشاندن آنها کند.
بسیاری از متخصصان کاشت مو موافقند که کاشت مو به روش FUE، که ایمنتر نیز هست، در مقایسه با روشهای سنتی به ترمیم و بهبودی سریعتر منجر میشود. روش استخراج باعث درد و ناراحتی کمتری در ناحیه اهدا کننده میشود زیرا در دوره بهبودی نیازی به بستن بریدگیها، بخیه جراحی و فشار فزاینده در ناحیه اهداکننده نیست.
با سایر روشهای کاشت مو آشنا شوید
به طور کلی، بیمارانی که با استفاده از روش FUE کاشت مو ، پیوند مو انجام میدهند، بعد از انجام این عمل اختلال خواب نخواهند داشت و سریعتر به کار زندگی عادی و فعالیتهای روزمره خود بازمیگردند. این شامل ورزش و وزنه برداری است که بیش از 3 ماه پس از کاشت مو با استفاده از روشهای قدیمی ممنوع است.
روش استخراج فولیکولار امکان استخراج فولیکولهای مو از مناطق مختلف پوست سر و بدن را فراهم می کند. این شامل استخراج فولیکول از پشت سر بین گوشها، گردن و ریش است. بخشی که در آن یک ناحیه اهدا کننده موی ضروری وجود دارد. اما همچنین بیرون کشیدن فولیکولهای مو از بخشهای دیگر بدن و پیونددادن آنها در پوست سر، چیزی است که به پیوند موی بدن منسوب است. اگرچه چرخه زندگی فولیکولهای موی بدن با فولیکولهای موی پوست سر متفاوت است، اما این روش ممکن است مفید باشد و تعداد فولیکولهای موجود برای یک روش کاشت مو را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.
کاشت مو به روش FUE به پزشکان امکان میدهد فولیکولهای مو بهینه را برای روش کاشت انتخاب کنند. این شامل شناسایی، جداسازی و انتخاب فولیکولهای منفرد مو برای کاشت آنها در ناحیه خط مو است که برای ظاهر عمومی مهم است و انتخاب فولیکولهای مو ضخیمتر و قویتر برای کاشت آنها در مناطق دیگر در پوست سر، هر جا که لازم است.
از آنجا که استفاده از روش کاشت مو FUE به طور کلی کم ضرر، آسان تر و سریعتر از روشهای سنتی است، اغلب برای موارد کوچک و دقیق بهینه است. به عنوان مثال، برای بیماران جوانی که به مقدار کمی گرافت نیاز دارند و نمیخواهند یک زخم خطی داشته باشند، مناسب است.
علاوه بر این ، انتخاب فولیکولهای مو کاملا مناسب برای مراحل دقیق مانند بازسازی ابرو است؛ زیرا استخراج چند گرافت انتخاب شده (به عنوان مثال فولیکولهای منفرد) که حداقل جای زخم دارند، امکان پذیر است.
اگر بخواهیم از معایب این روش صحبت کنیم باید به طولانی بودن زمان جراحی اشاره کنیم، کوتاه کردن موهای کل سر برای انجام این عمل، نیاز به جراح زبردست برای انجام این عمل چون احتمال خطا و اشتباه وجود دارد.
در حقیقت ، حتی پس از خارج شدن بیمار از مرکز ، هیچ دردی وجود نخواهد داشت. حداکثر اتفاقی که ممکن است رخ دهد فقط یک سردرد جزئی در روز اول است و به راحتی با مسکن قابل درمان است.
برخی از افراد شایعات و اطلاعات غلط زیادی را منتشر میکنند که هیچگونه پایه علمی و پزشکی ندارند. کاشت مو هیچ ارتباطی با سرطان ندارد، بنابراین ما همیشه به مراجعه کنندگان خود توصیه میکنیم تا به چنین اطلاعاتی که هیچ گونه دلیل علمی و پزشکی ندارند؛ گوش ندهند.
کاشت مو به روش FUE عوارض جانبی دارد، اما همانطور که قبلا توضیح دادیم فقط در برخی موارد رخ میدهد و به دلیل عدم گوش دادن به دستورات پزشک قبل و بعد از عمل کاشت مو توسط بیماران است و در هر صورت، این عوارض جانبی فقط موقتی هستند و به راحتی قابل درمان هستند.
بازیابی از کاشت مو FUE سریع خواهد بود و ممکن است حدود 3 روز تورم یا ناراحتی داشته باشید؛ در اینجا چند دستورالعمل مراقبتهای بعدی وجود دارد که پزشک میتواند به شما ارائه دهد:
از جدیدترین روشهای کاشت مو Super FUE و یکی از پیشرفتهترین روشهای کاشت مو است که تفاوت چندانی با روش FUE ندارد. البته بزرگترین تفاوت این دو روش استفاده از دستگاههای پیشرفته در روش کاشت مو سوپر یوافای است.
روش super fue از آخرین نوآوری در FUE خودکار استفاده میکند. این فناوری در دستیابی به کیفیت بالا، میزان و بقای پیوندهای FUE با ابزارهای دیگر تقریباً غیرقابل تحقق است. این روش با استفاده از این فنآوری، فرآیند برداشت را به صورت خودکار انجام میدهد و با ارائه سیستم Hydration آسیبهای وارده را کاهش میدهد.
سیستم Hydration تنها تکنیک موجود در بازار است که از سیستم دو کاناله استفاده میکند. این سیستم اجازه میدهد تا هر فولیکول مو بلافاصله پس از برداشت از طریق یک محلول هدایت شود. این بدان معناست که یک فولیکول دیگر در معرض خطر خشکشدن و اصطکاک اضافی در مسیر پایین آمدن از لوله نیست. پیوندهای حاصل از زندهترین پیوندهای FUE هستند که در حال حاضر قابل دستیابی هستند.
اما تنها عوارضی که میتوانیم برای این روش متذکر شویم، این است که بعد از عمل کمی کبودی و تورم ممکن است پیش بیاید و مدت زمان آن طولانی است.
شدت عوارض نسبت به روشهای دیگر بسیار ناچیز و قابل چشمپوشی است.
بیمار پس از دریافت و انجام آزمایشات اولیه، یک روز قبل از جراحی برای اسکن کل سر و آنالیز پوست و مو به کلینیک مراجعه خواهد کرد. در این مرحله، اسکن پوست سر و آنالیز کننده کامل مو در دستگاههای فوق پیشرفته اطلاعات ارزشمندی را به شرح زیر به شما میدهد.
هر دو روش جدید و محصول سالها پیشرفت در زمینه ترمیم مو هستند و ثابت شدهاست که نتایج بسیار طبیعیتری نسبت به درمانهای گذشته به بیماران ارائه میدهند. این روشها شامل جابجایی موهای سالم و در حال رشد از پهلو یا پشت سر به مناطقی است که موهای طبیعی از بین رفته است. با این وجود، تمایزاتی بین این دو روش وجود دارد که ممکن است یکی را در موارد خاص از دیگری سودمندتر کند.
در روش کاشت مو sut در صورت وجود بانک موی خوب تعداد زیادی فولیکول در یک جلسه جابهجا میشود و به جلسات متعدد نیازی نیست. در صورتی که در روش super fue ممکن است به جلسات بیشتری نیاز باشد.
قبل از این گفته شد که در روش کاشت مو super fue به علت استفاده از سیستم Hydration امکان از بین رفتن فولیکولهای اهدایی بسیار کمتر است اما در کاشت مو به روش sut به دلیل استفاده از تکنولوژیهای پیشرفتهتر احتمال از بین رفتن فولیکولهای برداشته شده به صفر میرسد.
کلام آخر
همانطور که در بالا ذکر شد، تفاوتهای چشمگیری بین این روشها وجود دارد، اما یک شباهت بسیار مهم نیز وجود دارد: این روشها همه قادر به ارائه نتایج کاشت مو به صورت فوق العاده طبیعی و واقع بینانه هستند. هنگامی که برای مشاوره اولیه خود با کلنیک نیل تماس گرفتید، در مورد گزینههای مناسب شما، با شما صحبت خواهیم کرد و بهترین روش درمانی را برای نیازهای شما تعیین میکنیم.
طراحی شده توسط تیم دیجیتال HDM